Op zondag 27 oktober om 15u, stelt Maarten zijn nieuwe roman voor in de Standaard Boekhandel in Herentals. Journalist Bart Lamers gaat met Maarten in gesprek over 'Ozzie, de reddingshond'.

Bekijk hier de uitnodiging.


Ozzie

Maarten brengt zijn nieuwe boek 'Ozzie, de reddingshond' uit op 30 september!
Het verhaal van de zwarte labrador, gebaseerd op waargebeurde feiten, zal tevens verkrijgbaar zijn als e-book.
Het boek wordt uitgegeven door Linkeroever Uitgevers en is bedoeld voor volwassenen.

Kijk snel hier voor meer informatie!

 
Er verscheen een recensie van Maartens laatste boek 'Mottenbal' op Pluizuit.be. Je kan het hier bekijken.Op vrijdag 7 oktober vond de boekvoorstelling van 'Mottenbal', het nieuwe boek van Maarten Jagermeester plaats bij @Groove Music Shop in Lier. Uitgever Els de Pooter stelde de auteur voor, Maarten Jagermeester vertelde wat meer over "Mottenbal" en 2 leerlingen van de SAMWD Lier, Remi en Maurice, zorgden voor een muzikale noot. Na de voorstelling werden alle genodigden op een drankje getrakteerd.

Het boek ligt sinds 15 september 2011 in de winkel.

Mottenbal Mottenbal Mottenbal Mottenbal

 


Op 9 juli 2011 opende Maarten Jagermeester in Amsterdam op de Jacobs Catskade 35-37 een kindertehuis dat de naam draagt van een van zijn boeken: 'Fonkel'. Dit kinderdagverblijf werd vernoemd naar een boek van Maarten Jagermeester. Uiteraard was hij de speciale gast op deze opening. Hij vertelde de aanwezigen over zijn boeken en mocht het lintje doorknippen. Nadien was er een receptie.

Fonkel1 Fonkel 2 Fonkel3 Fonkel4

 Maarten Jagermeester verscheen al vele keren zelf in de pers! Voor artikels kan je hier terecht.

Nieuws