De kat is in. Wie een kat houdt, is trendy, Dit gracieuze dier is ongtewijfeld op weg om de hond als populairste huisdier te verdringen.

Auteur Frans Van Tendeloo is van kindsbeen af gefascineerd door katten. Al meer dan 30 jaar heeft hij geen dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren en hij is de trotse eigenaar van zes katten. Dit boek is als het ware de bijbel voor de kattenliefhebber. HEt is een uitgebreide handleiding over dit mysterieuze en onafhankelijke huisdier. HEt boek omvat 4 grote delen. In 41 hoofdstukken vindt u alle onmisbare informatie. Over de aankoop, inentingen, verzorging, huisversting, voeding, opvoeding, gedragsproblemen, psychologie, afscheid nemen, tandverzorging overdraagbare zieketen van kat op mens, alle mogelijke ziekten bij de kat, bloedgroepen en bloadtransfusie, kanker en chemotherapie, fokken , verzorging van kittens, EHBO, DNA-tests enzovoort.

In dit informatieve werk staat gewoon alles. Honderden tips en instructies komen aan bod. Nieuwe ziektebeelden en 15:06 16/12/2007behandelingen maken het boek actueel. De kattenbijbel van dierenarts Van Tendeloo is een must voor iedere katteneigenaar. De onmisbare wegwijzer bij uitstek, zowel voor de ervaren kattenliefhebber als voor de volslagen leek. Bovendien is het een schitteren en leuk cadeautje voor iedere katteneigenaar...

De Kattenbijbel