Op 15 juni 2023 verscheen 'Meneer de dierendokter 2', de nieuwe Maarten Jagermeester. In dit alweer vierde boek uit zijn succesvolle reeks neemt de dierenarts van PlattelandsTv onder meer deel aan een begrafenisplechtigheid voor een levensgevaarlijke hond, geneest wiet-etende huisdieren en overtuigt een ooi om haar verstoten lammetje toch weer te laten drinken. Daarbij heeft hij ook veel mensenkennis nodig, want de mens is zeker het vreemdste dier in deze verhalen.

Ook verkrijbaar als e-book.

Maarten Jagermeester bracht in mei 2021 zijn nieuwe boek 'Komt een kat bij de dierendokter'
uit bij uitgeverij Houtekiet! Voor dit boek selecteerde Maarten de beste kattenverhalen uit zijn loopbaan. Een boek dat leest als een feelgoodroman, maar tegelijk een realistische inkijk biedt, in het leven van een dierenarts.

Naar aanleiding van zijn nieuw boek, werd Maarten Jagermeester geïnterviewd door onder andere Het Nieuwsblad en de Gazet Van Antwerpen. Je kan de artikels hieronder bekijken:

schrijvendeveeartsbundeltkattenverhalenuiteigenpraktijkgazetvanantwerpen_small.jpg schrijvendeveeartsbundeltkattenverhalenuiteigenpraktijkgazetvanantwerpen_small.jpg
schrijvendeveeartsbundeltkattenverhalenuiteigenpraktijkgazetvanantwerpen_small.jpg  

Recensies vind je onder andere hier:

Recensie 'Wolter van Der Zwaan'
Recensie 'De Boekenkast'

Maarten Jagermeester brengt begin juni 2020 zijn nieuwe boek uit bij uitgeverij Houtekiet!
'Komt een hond bij de dierendokter' is heerlijke inkijk in het leven van een dierenarts. Een boek met veel humor en liefde voor mens en dier.


Begin februari 2019 bezochten Koning Filip en koningin Mathilda Herentals. Maarten
Jagermeester was uitgenodigd in de Lakenhalle om met de koning een gezellige
babbel te doen.
Groot nieuws!
Het nieuwste boek van Maarten Jagermeester
'Meneer de dierendokter. De vier seizoenen van een dierenarts.' verschijnt eind mei 2019
bij uitgeverij Houtekiet.
Het is een soort van dagboek die de verschillende seizoenen van een dierendokter
weergeeft.

MeneerDeDierendokter

Naar aanleiding van zijn nieuw boek, werd Maarten Jagermeester geïnterviewd door onder andere Gazet Van Antwerpen en Rondom. Je kan de artikels hieronder bekijken:

maarten jagermeester laat weer in zijn praktijk kijken maarten jagermeester - gazet van antwerpen

 


Er verscheen een recensie van Maartens laatste boek 'Mottenbal' op Pluizuit.be. Je kan het hier bekijken.Op vrijdag 7 oktober vond de boekvoorstelling van 'Mottenbal', het nieuwe boek van Maarten Jagermeester plaats bij @Groove Music Shop in Lier. Uitgever Els de Pooter stelde de auteur voor, Maarten Jagermeester vertelde wat meer over "Mottenbal" en 2 leerlingen van de SAMWD Lier, Remi en Maurice, zorgden voor een muzikale noot. Na de voorstelling werden alle genodigden op een drankje getrakteerd.

Het boek ligt sinds 15 september 2011 in de winkel.

Mottenbal Mottenbal Mottenbal Mottenbal

 


Op 9 juli 2011 opende Maarten Jagermeester in Amsterdam op de Jacobs Catskade 35-37 een kindertehuis dat de naam draagt van een van zijn boeken: 'Fonkel'. Dit kinderdagverblijf werd vernoemd naar een boek van Maarten Jagermeester. Uiteraard was hij de speciale gast op deze opening. Hij vertelde de aanwezigen over zijn boeken en mocht het lintje doorknippen. Nadien was er een receptie.

Fonkel1 Fonkel 2 Fonkel3 Fonkel4

 Maarten Jagermeester verscheen al vele keren zelf in de pers! Voor artikels kan je hier terecht.

Nieuws
i